Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver
Hjemmesiden ejes og udbydes af:

In2minds
Vesterport 49B
8000 Aarhus C

Tlf: 2442 8748
Email: kontakt@in2minds.dk

Privatlivspolitik

Personoplysninger
In2minds indsamler de nødvendige oplysninger på vores kunder som fx navn, adresse, e-mail, købshistorik, telefonnummer, IP-adresse og cookies.

Vi bruger dine personoplysninger for at kunne levere den service, som du har givet oplysninger til. Dine personlige oplysninger gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem. Det kan på den måde også være, når du fremsender et spørgsmål til os, tilmelder dig et nyhedsbrev ol.

Vores webserver registrerer oplysninger om dit besøg. Det er typisk data som IP-adresse, geografisk placering og hvilke sider, du klikker på.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Dine oplysninger opbevares sikkert i vores databaser, beskyttet mod tab, destruktion, misbrug og adgang udefra. Det er dog ikke muligt at etablere 100% sikkerhed og garanti, og dine oplysninger afgives således på eget ansvar.

Tidsperiode for opbevaring af oplysninger
In2minds opbevare dine oplysninger så længe det er nødvendigt, og så længe det har et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Oplysningerne anonymiseres og slettes løbende, når de formål de er blevet indsamlet til er ophørt.

Videregivelse af oplysninger
I visse tilfælde videregiver vi oplysninger om dine data til samarbejdspartnere med det formål at støtte vores virksomhed og ydelser. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af oplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Opdatering, sletning eller rettelse
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig, kan du kontakte os på kontakt@in2minds.dk eller tlf. 2442 8748.

Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid anmode os om at rette, blokere eller slette oplysningerne. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på e-mail dt@datatilsynet.dk.

In2minds som databehandler
In2minds leverer et system til kundesegmentering og kundehåndtering til private virksomheder. I disse tilfælde vil det være vores kunder, som bestemmer til hvilket formål, personoplysningerne skal behandles, og In2minds vil alene være databehandler for disse oplysninger.

I reglen vil det fremgå af vores kunders medarbejderpolitik eller hjemmeside, hvordan de behandler og beskytter dine personoplysninger.