Vi har store kunder, vi har mindre kunder. Vores referencer dækker vidt forskellige kundetyper. Generelt kigger vi altid på vores kundes behov for at finde en optimal løsning.

For nogen er det nødvendigt at få afdækket markedssituationen på verdensplan. For andre er det de lokale kunders behov, der skal afdækkes.

Løsninger, der dækker vores kunders behov

Blandt vores referencer er

danlon.dk
gulStrom
leo-pharma.dk/
carlsberg.dk
metso.com
www.knauf.dk
waoo.dk
ok.dk
Kirkholm
faaborgpharma.dk
www.nrgi.dk
Extern Marketing
https://www.cryosinternational.com
devoteam.com
lessor.dk
coor.dk
http://loevbjerg-gruppen.dk
naturEnergi
InfoDirekt
www.skako.com
Forebyggelsesfonden

Vil du høre mere…

 

In2minds er et strategisk analysefirma, der udvikler strategiske tiltage med udgangspunkt i kunde- og medarbejderundersøgelser. Vi undersøger behov og skaber indsigt i kunder og medarbejdere. Herudfra er vores fokus er på kommunikation og handlingsplaner, der alle baseres på facts. Det sikrer vores kunder et stærkt beslutningsgrundlag.

Vi laver alt inden for Customer Journey, interviews, trivselsundersøgelser, markedsundersøgelser, kundeanalyser, medarbejderanalyser, tilfredshedsmålinger og APV. Mød os på LinkedIn.

Ring til os og hør nærmere på telefon +45 24428748 eller send os en email:    Hjemmesiden bruger cookies. Ved at klikke Tillad giver du tilladelse til, at vi må gemme små stykker data på den enhed.  Læs mere