Om In2minds

Projektledelse & Rådgivning

 • Fakta
  Vi arbejder ud fra fakta fra jeres kunder og medarbejder, og kommer med rådgivning og anbefalinger, der kan forbedre kundeoplevelsen og medarbejderrelationer.
 • Metode
  Vi arbejder ud fra kvantitative online spørgeundersøgelser samt kvalitative interviews.
 • Erfarne konsulenter
  Vores erfarne konsulenter kobles på forløbet, og står for styring af processen og rådgivning omkring det videre arbejde med resultaterne.
 • Rådgivning og implementering
  Vi har fokus på at klæde jeres ledere og områder på til selv at arbejde videre med konkrete initiativer og tiltag.

Kontakt

Vil du høre mere…

 

In2minds er et strategisk analysefirma, der udvikler strategiske tiltage med udgangspunkt i kunde- og medarbejderundersøgelser. Vi undersøger behov og skaber indsigt i kunder og medarbejdere. Herudfra er vores fokus er på kommunikation og handlingsplaner, der alle baseres på facts. Det sikrer vores kunder et stærkt beslutningsgrundlag.

Vi laver alt inden for Customer Journey, interviews, trivselsundersøgelser, markedsundersøgelser, kundeanalyser, medarbejderanalyser, tilfredshedsmålinger og APV. Mød os på LinkedIn.

Ring til os og hør nærmere på telefon +45 24428748 eller send os en email:  Hjemmesiden bruger cookies. Ved at klikke Tillad giver du tilladelse til, at vi må gemme små stykker data på den enhed.  Læs mere